Jan Ottink Band - Maak Mie Wakker

Jan Ottink Band - Maak Mie Wakker

Jan Ottink Band
Maak Mie Wakker

Jan Ottink Band - Maak Mie Wakker

€ 15,75
 naar webshop

Tracks:

1 Dak Van De Wereld

2 Tied Tekort

3 Stiekem Jaloers

4 Leed Van Vri-Jheid

5 De Streum

6 Ik Wacht Op Ow

7 Zunne

8 Leuger

9 Strak In 'T Pak

10 Goan

11 Disse Nacht

12 Maak Mie Wakker

CD

Label: Silvox Records

Meer info: janottinkband.nl


Artiest: Jan Ottink Band

Titel: Maak Mie Wakker

winkelwagen   (leeg)

De Jan Ottink Band, terug van (nooit) weggeweest...

Na lange tijd onder de naam 'HáDieJan!' muzikale projecten samen met zangeres Dianne Marsman te hebben opgezet, timmert Jan Ottink tegenwoordig weer volop aan de weg met zijn eigen Jan Ottink Band.

De aanleiding daarvoor is overigens geen vrolijk verhaal. Zangers Dianne Marsman is door persoonlijke omstandigheden voor langere tijd uit de running, zodat het duo noodgedwongen de muzikale activiteiten voorlopig heeft stopgezet.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en Jan is weer op de podia te vinden, zowel solo als singer-songwriter als met zijn vaste band.

Net als de band is het repertoire is deels oud en deels nieuw. Jan Ottink bouwde de afgelopen 25 jaar een naam op met een repertoire van stevige rockers en romantische ballads tot reggae en folk. Altijd herkenbaar aan zijn doorleefde stem en veelzeggende teksten in de streektaal. Naast talloze optredens op de poppodia toert hij vaak langs de theaters met prachtige muziektheatervoorstellingen. Maar de band is ook te vinden in kroegen en op festivals.


Naast Jan Ottink zelf bestaat de band uit Berry Vink op toetsen, Raimond Surquin op gitaar, Sophie Eskes gitaar en zang, George Oerlemans op bas en Patrick Hissink op drums. Stuk voor stuk muzikanten, die hun sporen al jarenlang dik hebben verdiend.